Csúnya lábú nő vehet fel rövid ruhát, rövid nadrágot?
Gondolok itt a vastag lábúakra, X lábúakra stb. Ti megnézitek, kinevetitek?
Mi a véleményetek?
Én a szoknyával vagyok így. Nézem a csajok lábait az utcán és 99%-nak szebb a lába szerintem, mint nekem.
Te sehol nem vagy hozzám képest! Nekem hófehér lábam van, ami nehezen barnul, és nem is nagyon tudom barnítani, mert kijött valami allergiám a fényre. Így szoli kizárva, és a napból is kevesebbet bírok. Pár napja 2 órát voltam a napon, és semmi színem nem lett.
Ezen kívül a lábam pöttyös az epilálás után is. Olyan fekete pöttyös, mint borotválás után szokott lenni. Nem tudom mi ez, biztos nem eltépi, hanem kitépi a szőrt. Szóval nem értem, de ez van. Aztán persze piros pöttyös is a benőtt szőrök miatt. Akad néhány elvakart szúnyogcsípés is. A combom vastag és most még löttyedt is, mert nem sportoltam mostanában. :( Visszeres is itt-ott és striás a combom.
Na, ezzel mi a fenét kezdjek?! Most már bevállaltam egy hosszabb, térd alá érő szoknyát pár napra, de hogy rövidnadrág... Áááá, elvinnének és bezárnának! :(
És mennek előttem a lányok, és lesem a lábukat, és a fene egye meg mindnek szebb a lába, mint az enyém! :(
Pedig amúgy a vádlim legalább formás lenne.
Szóval, megnézem a lábakat és nincs mit nevetni, csak a sajátomon.
nekem a rövid gatya a mumusom :D
egész életemben husi voltam és sosem hordtam, most Lefogytam és már hordhatnám mert szép izmosak lettek a futástól a lábaim. Meg is vettem életem első farmer sortját már 2 hete....azóta se volt rajtam még az utcán :S
nem tudom nekem olyan fura érzés, hogy ekkora szabad felületet hagyok magamon, de szeretnék hozzá szokni :D
És szerintem hordjon mindenki nyugodtan rövid dolgokat, én csak arra a lábra mondom hogy csúnya, aki iszonyatosan túlsúlyos, de annyira hogy annak már úgysem csak a lábra figyelnék... :D de ha nem érzed magad jól benne akkor úgyis mind1. Én kb térdig érő feszülős ceruzaszoknyákkal hidalom/tam át eddig a "de melegem van" problémákat. Tökre nőies és mivel még bugyit sem szoktam alá venni ilyen melegben még jobban is szellőzik és kellemesebb is mint egy sort ;)
21L
Nekem szép lábam van, hosszú, vékony, pont annyira izmos, amennyire kell. Így szivesen hordok minit, vagy shortot.
Viszont senki ne várja már el, hogy a ducik, vagy a ronda lábúak megsüljenek 40 fok melegben! Nyugodtan vedd föl a rövidgatyát, szoknyát. Szoknyából lenge szabású, picicel térd alá érő.
Köszönöm mindenki válaszát!
Ma rövidgatyóban flangáltam. Meg egy hatalmas szalmakapban. Úgy vettem észre inkább a szalmakalapom kötötte le a körülöttemlevőket :) Szóval holnap is felveszem.
Amúgy 02:08-kor válaszoló, nekem is van fényallergiám. Hát az a lehető legrosszabb dolog ami történhet egy nyár imádó személlyel... Pokolian megkeseríti a nyaraimat immáron 6 éve...
Én nagyon utálom a lábaim, egyáltalán nem szépek. A térdem ronda, nagy, göcsörtös, a combom plöttyedt és narancsbőrös, és úgy egyáltalán, na :D Pedig nincs is számottevő túlsúlyom... :D
Nincs annyi önbizalmam, hogy mutogassam, így maxiruhákkal húzom ki a nyarakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!