Hordjam? Vagy nem nekem való?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy cipőt. Kék magas sarkú cipő. Egyszerűen beleszerettem. De nagíon aggódom , hogy nem néznek majd hülyének benne? (Menni azt tudok benne) kb ekkora sarka van:
2012. júl. 5. 18:04
1/20 A kérdező kommentje:
12L
2012. júl. 5. 18:04
2/20 A kérdező kommentje:
*Nagyon aggódom hogy hülyének néznek majd benne.
2012. júl. 5. 18:05
3/20 anonim válasza:
Ha félsz hordani mások miatt, akkor minek vetted meg...most már akkor hordjad is és ne törődj másokkal, ha neked tetszik!
4/20 A kérdező kommentje:
Rendben. köszi a választ:)
2012. júl. 5. 18:07
6/20 anonim válasza:
Hord, annyira nem vészesen magas, és nem is ilyen k.rvás platform buci, giga magas cipő. Szép! :)
7/20 anonim válasza:
12 évesen??? Nem hülyének fognak nézni, hanem qurvának.
8/20 sweetsugar válasza:
Hát 12évesen még picit korai,de ha már megvetted akkor hordjad,főleg ha tudsz benne menni,mondjuk inkább alkalmakkor vedd fel:)
9/20 anonim válasza:
Te 12 évesen csak úgy veszegetsz magadnak dolgokat? Eszméletlen. 12 évesen a szüleim mondták meg, hogy milyen ruhát veszünk.
10/20 anonim válasza:
Egyszerűen beleszerettél ? wooooow....
AMúgy linkelj már a cipődről képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!