Ciki az egybefürdőruha egy 12 évesnek?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és nagyon bírom az egybefürdőrucikat.. Nem lesz ciki???2012. júl. 5. 13:40
1/7 anonim válasza:
nem Nem ciki mert még gyerek vagy:)
2/7 anonim válasza:
Nem ciki, ki miben érzi jól magát, kinek mi tetszik. Bárki felveheti, nem ciki.
25/n
4/7 anonim válasza:
Csak az ciki amit annak is tartasz. Ne törődj másokkal, senki sem fogja letépni rólad a fürdőruhát csak mert neki nem tetszik. Egyéni szocprobléma. :)
Én 23 éves vagyok, tavaly is volt rajtam egyberészes fürdőruha a strandon, mikor csak úszni szerettem volna, nem napozni. Senki sem nézett furcsán. :)
7/7 anonim válasza:
kérlek...hol foglalkoztam én 12 évesen azzal hogy mi ciki és mi nem??!! jól érzed magad benne? vedd fel! ne mások döntsék el helyettd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!