Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én nem találok magamra...

Csak én nem találok magamra farmert, vagy tényleg rossz szabásuk van?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve minden nadrág olyan, mintha elszabták volna hátul. Akárhol próbálok vásárolni ( mindegy, mert úgyis mindet Kínában készítik), ugyanazt kapom. Pedig az alakom nem változott.
2009. júl. 9. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kapok magamra semmit. Nadrágból ami jó rám az hosszú - vagy túl rövid... Vagy a fenekemen nagy a combomon meg szűk... Vagy a lábamon nagy felül meg nem ér össze. Én se értem.

De néha amikor felemeled már látni, hogy mennyire el van szabva mert lehetetlenül áll az egész. Szerintem akik ezeket tervezik és legyártják életükben nem láttak még nőt.

2009. júl. 9. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már azt hittem, egyedül vagyok.:)
2009. júl. 9. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
én sem kapok.magas vagyok és vékony és egyszerűen nem találok nadrágot vagy rövid vagy bő a dereka.több nap is elmegy a vásárlásra és az nem jelenti azt hogy találok is...szeptember óta keresek nacit...
2009. júl. 9. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
énis alig tudok venni normálisat, ami csípőben jó az baromi hosszú, pedig nemvagyok dagadt, és aránytalan sem. szerintem. 164 centi vagyok 53 kilóval. csípőm meg 86 centis.
2009. júl. 10. 01:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Énse találok magamra sose normális nadrágot!Nem vagyok sem túl kövér,de azért annyira vékony se (170cm 65kg)!

Nekem az összes gatyám túl hosszú rám ,mindig fel kell tűrnöm a szárát az összesnek pedig van pár gatyám!Szoval énse értem!

2009. júl. 10. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

én találok

(172 cm 54 kg)

2009. júl. 11. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:

158/60 vagyok és hosszban gyerekosztályon kellene néznem, de akkora csipőm van mint egy ház, és emiatt olyan 10cm-el hosszabbak rám a nadrágjaim, hanem többel...! igaz, én csőnadrágot hordok, de egyel nagyobbat, mint ami a tényleges csipőméretem, mert az nem feszül rá a combomra... :/

16L.

2009. júl. 12. 15:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Én bementem múltkor a Jeans Clubba és kiakadtam hogy már lassan az xxl-t kell próbáljam mert már mindenhol nagy volt rám de a fenekem NEM FÉRT A NADRÁGBA! Hihetetlen!

De nem azért mert akkora nagy hátsóm van hanem mert annyira csípő gatya volt h kilógott belőle a fél fenekemés nem jött feljebb, mert bevágott :D kire tervezték vajon ezt a nadrágot??

A másik:

Bementem egy kínaiba ruhát venni (igazi egybe részes nyári szoknyás bigyót tudjátok)és már ott is egyre nagyobbat vettem fel a deréknál már lötyögött de a mellem akkor se fért bele. Észre vettem h a kínaiba a mellméretet nem növelik méretezésnél. Alakom szerint fenekes/melles lány vagyok.

2009. júl. 13. 09:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Örülök, hogy ennyien írtatok, de annak azért mégsem, hogy ez azt jelenti, nem találunk farmert. Valaki írta, hogy ő talál, és 172 magas, 54 kg. Én is ilyen magas vagyok (173 reggel),és ilyen súlyú (iskolaidőben 53kg) és mégsem találok. (oké, én vastag combú vagyok...)
2009. júl. 18. 10:13
 10/10 anonim ***** válasza:
én 183/63 és minden rövid...voltam a Hervisbe melegítő nacit nézni és ahogy vettem fel a nacit volt hogy a nagyobb méret még rövidebb volt mint amit előtte próbáltam :D uh röhej. A farmerről már nem is beszélek...
2009. júl. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!