Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők! Rajtatok otthon...

Lányok, nők! Rajtatok otthon van melltartó?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ha épp hazaértem, nem az az első hogy leveszem, akkor van hogy estig rajtam van, de ha csak itthon vagyok, nem szoktam felvenni.
2012. júl. 2. 13:48
 2/17 anonim ***** válasza:
nincs, 75 B-hez minek. Ennél jobban már úgysem fog lógni, mint két terhesség és 2 év szoptatás után....
2012. júl. 2. 13:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Általában nincs, de ha hazaérek valahonnan, akkor nem mindig veszem le.

Valamikor kényelmetlen így és felveszek, de akkor is csak sportmelltartót, esetleg sima merevítőset.

Nagyon melegben pedig van, hogy csak melltartóban vagyok.

2012. júl. 2. 13:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a melltartót!Ahogy hazaérek leveszem,mert egyszerűen zavar.Tehát nincs rajtam itthon melltartó.
2012. júl. 2. 14:04
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
igen van,mert hazaérek én se veszem le,mivel még kutyákat le kell vinni napjában többször,felesleges össze-vissza felkapkodni. Esti fürdésnél veszem csak le,és kutyák miatt nincs olyan hogy egy nap nem megyek sehova:)
2012. júl. 2. 14:07
 6/17 anonim ***** válasza:
Igen, ha csak sportmelltartó is, de én utálom, ha csak úgy lógnak a semmibe. Meg viszonylag nagyok is. Persze van úgy, hogy olyan meleg van, hogy legszívesebben a bőrömet is levetném, na olyankor nincs.
2012. júl. 2. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:

rajtam mindig van,kivéve éjszaka,amikor alszom.

egyébként én is a kutyaséltáltatás miatt kényszerülök mindig hordani,meg zavar is,ha nincs rajtam,már annyira megszoktam.

2012. júl. 2. 14:30
 8/17 anonim ***** válasza:

nyáron csak melltartó+bugyi van rajtam

egyébként itthonra mindig leveszem, sokkal kényelmesebb :)

2012. júl. 2. 14:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha hazamegyek,nem veszem le rögtön,de egyébként nem szokott mindig rajtam lenni.
2012. júl. 2. 14:48
 10/17 anonim ***** válasza:
mindig van rajtam:)
2012. júl. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!