Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki nyáron csizmát húzni?

Miért ciki nyáron csizmát húzni?

Figyelt kérdés
Az nem indok, hogy mert befülled. Télen is befülled ugyan úgy, tapasztalatból mondom.
2009. júl. 9. 11:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert hülyén néz ki,és egy szandál/papucs/tornacipő/mittudomén praktikusabb
2009. júl. 9. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:

Mert nyáron meleg van és semmi értelme,hogy olyan cuccot vegyél fel,amiben még jobban meleged lesz!

Gondolj csak bele:Télen miért ciki papucsot vagy szandált húzni?

Ugyan olyan hülyeség!

Üdv!

2009. júl. 9. 11:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem néz ki hülyén, nekem így tetszik. Különben is ki mondja meg, hogy mi néz ki hülyén? Tíz éve tíz centis talpú cipők voltak a divatban, ma már mindenki azt mondja, hogy milyen gázosak. Pár év múlva ez lesz a balerina cipőkkel is?
2009. júl. 9. 11:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Egyébként ha már itt tartunk idén már divat külföldön, csak Magyarországra még nem ért el:

[link]

[link]

Ha valaki pont azért nem akar ilyet felvenni, mert "nem divat".

2009. júl. 9. 11:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem épp tegnap volt "szerencsém" kipróbálni milyen egy téli csizma harisnyával. Nem volt egy kellemes élmény, meleg, izzad a lábad és kifejezetten várod, hogy levethesd, legalábbis én így voltam vele. Arról nem is beszélve, hogy elég hülyén éreztem magam papucsos, szandálos emberek között.
2009. júl. 9. 11:46
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Első vagyok: ha divatba jönne hogy nyáron mászkálj bundában akkor te azt is követnéd?
2009. júl. 9. 11:51
 7/14 A kérdező kommentje:

Talán nem, de a magassarkú sem túl kényelmes és praktikus, mégis felhúzom mert jól néz ki, pedig az még rongálja a lábamat is.

Te mindig tornacipőben jársz?

2009. júl. 9. 11:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit érdekel titeket, ha meg akar sülni? Ő dolga, nem?

Egyébként szerintem jól néz ki. (A vadnyugaton is hordtak csizmát a hőségben, igaz ők még lovagoltak... :D)

Egyébként meg nem teljesen mindegy, hogy mit mondanak mások? Jól érzed magad benne? Akkor vedd fel! Persze azért ne egész napos programra, mert az nem hogy nem praktikus, de nagyon egészségtelen is.

2009. júl. 9. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Télen akkor fülled be a lábad, ha valami gagyi csizmád van. Még életembe nem fülledt be egy csizmámba sem.

Talán azért tartják cikinek, mert úgy gondolják kellemetlen viselet, büdös lesz a láb benne, és senki nem kíváncsi arra, milyen mikor lehúzod. Más kérdés, hogy lehet semmi különös, mert én például régen hordtam jó minőségű hosszú szárú bakancsot, mikor levettem nem volt semmi, a barátnőm meg a balett cipőjéből sem merte kihúzni a lábát, mert szó szerint belerohadt, olyan büdös volt. Bár most, hogy így mondod, lehet lekapom valamelyik csizmás dobozomat a gardrób tetejéről, kíváncsi vagyok mennyire lenne meleg. Nem tudom elképzelni, hogy kellemetlen viselet legyen..

Az ok szerintem az, hogy egyrészt, hogy nézne ki a lábad, miután csizma van rajtad. Mert nyáron barnul a szabadon hagyott rész. Jobb keveset eltakarni belőle. Rendes harisnyával nem lenne jó, ilyenkor nyáron örül az ember, ha nem kell azt felvennie.

Aztán itt nem olyan a környezet, éghajlat, hogy illene ide. Érted, nem poroszkálsz a Hortobágyon, hogy legyen benne ráció. Ez olyan, mint mikor az öt fokos januári télbe felveszik a prémes csizmát, usánkát, prémes kesztyűt. Ha divat, ha nem, idétlen, mert nincs rá szükség, túlzás. Legalább is ez az én véleményem.

2009. júl. 9. 14:55
 10/14 anonim ***** válasza:
hát ha rendes nyári (mondjuk olyan, amin látszik is, hogy nyári), akkor miért lenne ciki? nekem nagyon tetszenek, bár én nem igazán mernék felvenni, de csini. meg most vannak ezek a hosszú szárú saruk, azok is ilyesmik :)
2009. júl. 9. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!