Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legjobb a három közül?

Melyik a legjobb a három közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

20f

2012. júl. 1. 12:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Első kettő közül inkább a második, továbbra is azt mondom.
2012. júl. 1. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Az első nekem - rossz értelemben - furcsa amiatt, hogy az egész piros. Szerintem a második néz ki a legjobban. :)

17/L

2012. júl. 1. 13:52
 13/19 anonim válasza:
a második a legjobb, nagyon trendi, csak kérdés, hogy a ruháidhoz mennyire megy. A piros egy fiúnak szerintem nem igazán illik, a harmadik meg túl egyszerű a szürke színével. 21/L
2012. júl. 1. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
én a szürke-sárgát venném,mert pirosat és szürkét már elég sok emberen láttam...
2012. júl. 1. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Talán a 2., bár húszévesen valami letisztultabbat ajánlottam volna
2012. júl. 1. 14:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Mi lenne az a "letisztultabb"?
2012. júl. 1. 14:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Sorry,de mind csúnya.. ha választani kéne akkor vagy 2. vagy 3.
2012. júl. 1. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is mind egyformán rusnya. Olyan idióta alakja van ezeknek a cipőknek, meg a színük is fura. Egyáltalán nem férfias, egy maximum 16 éves metroszexuális kisfiún tudnám őket elképzelni. Komolyan ilyet akarsz viselni 20 éves férfi létedre?
2012. júl. 1. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon nem értem továbbra sem ezt a korhoz kötés dolgot. Persze közrejátszik, hogy most ezekben a hónapokban az akció miatt boldog-boldogtalan ilyet fog venni. De akkor sem értem. Hol van az előírva, hogy például 25 éves nem hordhat ilyet? Joga van hozzá. Persze másnak meg joga van ezt röhejesnek tartani, és ki is mondani ezt. Meg leírni XD
2012. júl. 1. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!