Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SUPRA CIPŐ Garage Store-ból...

SUPRA CIPŐ Garage Store-ból akciósan, melyiket válasszam? :S

Figyelt kérdés

Végignéztem az összeset, ez a kettő az ami tetszik, és van méretben is. Melyiket? 15/F

[link]

[link]

2012. jún. 30. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Végül is ezzel csak a burzsuj kölkökkel lett kib*szva, mert eddig csak ők hordták, de most már minden alsóközép osztálybeli takony ebbe rajul majd...
2012. jún. 30. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:
1.
2012. júl. 1. 10:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene ekkora státuszszimbólumnak lennie egy cipőnek vagy márkának. Én is szeretem a Suprát, nekem is van egy TK Societym, és nem azért vettem, hogy felvágjak vele, hanem mert tetszik.

Jól tetted, hogy az elsőt választottad, én is azt rendeltem volna meg.

2012. júl. 1. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha most jó fej akarok lenni, akkor azt mondom: senki nem tudja ránézésre csak úgy megmondani, hogy XY most vette-e az 50%-os akcióban a maga Supra TK-ját 20-ért (például), vagy annak előtte (még teljes áron) 40-ért. Bár azért valószínű, hogy majd amikor ősszel szaparodik a Suprát viselők emberkék száma, sejteni lehet, hogy valami turpisság volt itt a dologban nyáron :D Egyébként valóban: e kettő közül a TK sokkal jobb, jó választás, grat ;)
2012. júl. 9. 13:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Igenigen én is gondoltam erre, mi lesz majd ősszel :D
2012. júl. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!