S. O. S! Ha a harisnyámon lyukat vágok lesz belőle baj az este folyamán?
Figyelt kérdés
Ma bálba megyek, de előtte lesz egy kis összejövetel és utálom a harisnyanadrágot, mert nem bírom amikor full beleizzadok, de kelleni fog mára. Viszont félek attól is, hogy a végén gombásodásom lesz, mert nem tudott szellőzni. Ha ott középen vágok egy lyukat nem fog fesleni vagy továbbszakadni, vagy bármi?2012. jún. 30. 13:40
1/5 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy mikor a lábbujjamnál volr egy lyuk, nap végére majdnem levágta a kislábbujjam... én nem tartom túl bölcs döntésnek.
Egy estétől még nem lesz gombád csak úgy a semmiből... csak mondom.
Ha meg ennyire parázol, vegyél rendes harisnyát, combfixet, és akkor nincs gond.
Vagy nem tudom milyen hosszú a ruhád, de ha nem rövid, akkor elég egy térdfix is, ha csak a cipő miatt kell. Amúgy meg ilyen időben nem akkora para harisnya nélkül menni.
2/5 anonim válasza:
Kifejezetten praktikus megoldás lehet az este folyamán.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne vágj rá semmit, mert továbbszakadhat. Ha nagyon irritál, és úgy érzed beleizzadtál akkor vedd le. Amúgy egy napi harisnyaviseléstől nem lett még gombás senki, szerintem nem kéne szétvágni.
4/5 anonim válasza:
Ha mindenképpen lyukat akarsz rá vágni akkor a lyuk széleit kend be átlátszó körömlakkal hogy ne fussanak fel a harisnya szemei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!