Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért menő a DC?

Miért menő a DC?

Figyelt kérdés
van egy oszttársam akinek szinte csak DC cuccai vannak és nagyon nagyra van velük ami engem idegesít és nem tom hogy mért

2012. jún. 30. 10:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően egy jó márka, de hogy minek ezzel (sőt akármelyik márkával XD) olyan nagyra lenni, azt már nem értem.
2012. jún. 30. 11:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert agyon van promotálva.
2012. jún. 30. 13:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Ken Block egy bohóc, de baromi jól csinálja, amit csinál :D Már nem a rally-ra gondolok, hanem amit az üzletből kihozott :)
2012. jún. 30. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem menõ. Inkább gyerekes.
2012. jún. 30. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:
A DC még is mitől gyerekes? Egy halom sport főszponzora...
2012. jún. 30. 15:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért van tele DC cucokkal, mert apuci-anyuci kicsi fai akinek a segge is ki van nyalva és megtehetik a drága cuccokat.
2012. jún. 30. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, amúgy 15:55-nek teljes mértékben igaza van. DC cuccai többnyire az ilyen újgazdag gyerekeknek van, akik el vannak kényeztetve és fent hordják az orrukat. Bár én már olyanról is hallottam hogy tök szegény családba alig bírják a számlát kifizetni meg hó végén már vajas kenyeret esznek, csak hogy a gyereknek DC cuccai lehessenek. Hogy miért olyan menő? Mostanában eléggé fel van kapva a gördeszkázás a gyerekek körében, a DC meg ennek a főszponzora. + a DC rengeteg helyen van reklámozva főleg az interneten, meg azért valljuk be jól is néznek ki, a logoja nagyon találó, mert nyilván ha szarul nézne ki senki nem venné...
2012. jún. 30. 17:19
 8/13 anonim ***** válasza:
15.55-ös vagyok. Tényleg tök jól néznek ki. de szerintem az nem normális amit írtál... Hogy vajas kenyér a DC cucc miatt... Nem normálisak az ilyenek... Komolyan..
2012. júl. 2. 22:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Én sem állítottam hogy normális lenne.
2012. júl. 3. 12:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan létezik ilyen, amit fent írtatok? :O Nem is tudom hirtelen, hogy sírjak vagy röhögjek rajta, most nem azért...Rendben, hogy szülő ezért is szülő, de azért...
2012. júl. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!