Lányok nektek bejön ez a stílus fiuk mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Általában sötét csőnadrágban vagyok gyakran hordok trikót mert izmosabb vagyok sokszor vagyok fullcapbe félhosszú hajamvan fültágítóm metalcore deathcoret hallgatok.
15f
2012. jún. 29. 19:43
12/16 anonim válasza:
Hát ahogy így elképzelem a látványt bejönne, de nagyon csúnyán írsz, tehát nem vagy valami szimpatikus... :D
14/16 anonim válasza:
Aztaaaa, de jól öltözködsz. Még soha egyetlen fiúnak nem volt megközelítőleg sem ilyen stílusa. Bezony. SOHA, SENKINEK. (Itt persze arra gondolok, hogy atyaúristen, szinte az összes kis nyomi buzerák így öltözködik, a kuuur...letbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!