Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mellbőséget hogy kell mérni?

Mellbőséget hogy kell mérni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok az ilyen kérdés, de még mindig nem világos. Melltartóba kell mérni, vagy nélküle?

Csak azért kérdezem, mert a melleim hatalmasat nőttek 2-3 hónap alatt, és a régibe nem férek bele, "kifolyik belőle".

2012. jún. 29. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
melltartó nélkül,a legnagyobb ponton(mellbimbónál)
2012. jún. 29. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Üsd be a google-be, mert pontosan én sem tudom a méreteket, de egyébként a centiméteres szalagot körbetekered magadon úgy, hogy először a melled alatt, majd úgy, hogy a mellcsúcsodnál, és az elsőből vond ki a második mérést. És a különbség lesz a méret: A, B, C stbstb..
2012. jún. 29. 18:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Lehet, hogy ciki, hogy nem tudom... de tizenéve ugyanazt a méretet hordtam...a kínaiból.

Nagyon hirtelen nagyon megnőttek, nem tudom miért...mindegy...bementem egy "neves" boltba és tizenezerért rámsóztak egy olyat, hogy amikor egyhelybe állok, akkor frankó, de amint pl. lehajolok, akkor középre "kifolyik" a mellem.

De én voltam a buta, mert rendesen fel kellett volna próbálni, csak siettem nagyon.

Aztán arra gondoltam, hogyha sikerül itthon leméreckednem, akkor rendelek a netről jóval olcsóbban, mint a bolti.

2012. jún. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!