Ma vettem ezt a nadrágot . Szerintetek milyen?
a barátaim azt mondják állandóan, hogy fura, nemjó ,lapos a fenekem benne.eddig nagyon tetszett de most már nemtudom fel e vegyem egyáltalán. őszinte válaszokat kérek 15/L
Szerintem egyáltalán nem olyan borzalmas, mint amilyennek leírják itt :) Különben is, a magasderék a trend. Bár nyárra nem a hosszú gatya, de ha neked tetszik, hordd nyugodtan! Nekem sok ötlet eszembe jutott erre a fazonra.
De végig az járt a fejemben, hogy megtévesztő lehet az, hogy nem simul hozzád...öv kell neki! Szép vékony, ne vastagot. Szerintem tud nagyon trendi lenni egy ilyen gatyó megfelelő felsővel! A helyedben még annyit kipróbálnék, hogy nem jobb-e, ha az alja le van engedve, nem felhajtva.
Ha itt lejjebb görgetsz, lesz 3 kép. Szerintem Fergie összeállítása a legjobb, nekem bejön legalábbis ;)
vagy így: [link]
Főleg Mischa Barton sárga inges verziója tetszik.
Alapvetően nem lehet rossz egy nadrág sem, csak nem mindegy mivel hordod! Ha megtartod, keresgélj képeket. Mert ezt lehet nagyon jól csinálni meg nagyon elszúrni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!