Hozzáfűzöm,hogy 12 éves lány vagyok és szeretnék egy márkás cipőt.Tudom,hogy nekem nem ezzel kéne foglalkoznom még,de mostanság már a 8-10 éves gyerekeken látni nike cipőket,és azok már tudnak saját maguk dönteni ,mit vegyenek meg..Elhatároztam,keresek rá pénzt,szüleim szerint felesleges venni ilyeneket,ugyanúgy el fog szakadni,meg hogy nem sokkal másabb,mint a kínai pl..Szerintem is,de néha az életbe ki kell tapasztalni mit vegyen meg,mit ne.Meg is lesz rá a pénz,nem nevezhető diákmunkának,de ..olyasmiből.
Nekem az első tetszik a legjobban így kinézet alapján!:)
17/L
2012. jún. 26. 21:06
15/25 anonim válasza:
Szerintem az 1. a legjobb!
13/L Mennyibe kerül? Nekem is kéne egy olyan:D
2012. jún. 26. 21:16
16/25 A kérdező kommentje:
utolsó : nemtudom,de a vans cipők olyan 15000-be szoktak kerülni átlagba... :) KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT,MÉG GONDOLKODOM RAJTA :)
2012. jún. 26. 21:28
17/25 sweetsugar válasza:
Nekem az első 3 tetszik a legjobban,de legeslegjobban az 1.:)Azt vedd meg,amihez a legjobban tudsz öltözni:)
2012. jún. 26. 22:02
18/25 anonim válasza:
13 éves lány vagyok és ezzel pont így vagyok én is :) nem rég szakadt szét 2 db cipőm ezért kaptam egy kínait de mivel rég óta köny9rgöm vans-ért ezért anya kipótol pár ezret de a nagyját én fizetem és én rózsaszínt szeretnék :)szeretek egyéni lenni de tudom , hogy sok mindenkinek van ilyene meg amúgy se ismerjük egymást szóval nem érdekel szerintem rózsaszínt vegyél az a legjobb !
2012. jún. 26. 22:40
19/25 anonim válasza:
Az első mindenhez jó, sokkal univerzálisabb a többinél.
2012. jún. 27. 07:00
20/25 anonim válasza:
szerintem is a rózsaszin vans-t. megkérdezhetem ha nem gond hogy milyen munkával kerested a pénzt mert én is nagyon szeretnék dolgozni valami munkát de gőzöm sincs arról hogy mit. ha nem akars ne válaszolj csak érdekelne..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!