Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem kell valakinek két hete...

Nem kell valakinek két hete vásárolt, viseletlen, makulátlan cipő? (Olcsóbban - new yorkeres)

Figyelt kérdés
Küldök képet, ha kell. 6850-ért vettem (megvan még a blokk, de visszavinni nem lehet árucímke nélkül), de eladom egy ötezresért. Itthon rájöttem, hogy nekem túl magas, de amúgy nincs semmi hibája, de tudom, hogy nem fogom hordani, szóval inkább másikat fogok venni. Ha megdobsz az e-mail címeddel, küldök képet róla, és elviszem mondjuk az Örsre vagy valamelyik metrómegállóig, ha kell. 37-es, narancssárga, a talpa olyan egybenövős a sarkával, tudjátok, ami mostanság divat. A talpa sötét ,,rattan" szerű, csőnacival nagyon szexi. :) Lehet alkudozni is.
2012. jún. 24. 17:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Megértelek, nyugi. :)
2012. jún. 24. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Lemérnéd nekem a talphosszát?? :D Iszonyat jól néz ki. 3500-ért vinném,de hol jó a lábanra a 7-es hol meg 8-as 9-es kell....
2012. jún. 24. 17:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát kábé 23 centi, de ezt elég nehéz lemérni. :D Szerintem ha néha 39-es a lábad, akkor ez a cipő kicsi lenne neked.
2012. jún. 24. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!