Maxwell90 kérdése:
Supra cipösök! Mennyire tartósak? Többi lent?
Figyelt kérdés
most 50% kedvezmény van és veszek eggyet de mennyire tartósak?2012. jún. 23. 09:18
1/10 anonim válasza:
Én is és több haverom is rendelt, hát figyi vannak még haverjaim akiknek már alapból Supra cipője volt, attól függ, hogy mennyire vigyázol rá, akkor nagyon sokáig kifogja bírni sztem.
2/10 anonim válasza:
50%-os akció van, én egy percig sem gondolkoznék a helyedben XD Nekem is van (kb. 1 évesek), nem hordom/hordtam minden nap, így évekig fogják húzni remélem. Persze nyilván volt, aki peches és hónapok alatt szétesett neki. De nekem egészen mások a tapasztalataim. Na és baromi kényelmesek. Legalábbis azok, amik nekem vannak :P
4/10 anonim válasza:
Nem ilyen :D Amúgy mindenképpen fehéret akarsz? Nem rosszak ezek sem, de szerintem vannak sokkal jobb színben, akár ugyanezek a modellek is.
5/10 A kérdező kommentje:
fekete nadrághoz jobban mutat :D
2012. jún. 23. 12:48
6/10 anonim válasza:
Ebben viszont igazad van, feketéhez valóban baromi jó :) Esetleg egy fehér Skytop II. akkor?
7/10 A kérdező kommentje:
melyikre gondolsz?:D
2012. jún. 23. 13:03
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
TK Societym van, még ősszel vettem. Télen és kora tavasszal sokat hordtam, de még nem nagyon látszik rajta. Baromi kényelmes, és most a dobozában pihen, hogy aztán ősszel újra a lábamon virítson...
10/10 anonim válasza:
Előző, magam is minap dobozoltam be őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!