Akarok majd venni csőnadrágokat milyen cipő hozzá ha nem tornacipő?
Figyelt kérdés
milyen cipőt hozzá ?converse tornacipőre most nincs pénzem,légyszi linkeljetek pár cipöről képet ami megy a csőnacihoz! köszi2009. júl. 7. 00:29
11/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek (:
igen az utolsó is bejön illik a csőnacihoz..
de a bakanccsal hagyjatok már XDXD
2009. júl. 7. 11:48
12/13 anonim válasza:
mi az h a deszkás neeeeeeeem? ugy néz ki mint egy pata?? :D:D héj. kikérem magamnak. sztem nem :P:P najo lehet h patás de nem néz ki rosszul:)(L)
én felvennék és fel is veszek deszkás csukát répanacihoz mondjuk az enyém annyira nem bumszli szoval lehet h a nagyon bumszlit télegg nem venném fel:)
am nike,adidas (L) tökéletesek:
bocsi ezek elég szar képek:S de a cipő a lényeg :D
nike 4 eveer!
am nekem ienem van deszkásbol és joo répanacihoz:
:D:D
13/13 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy úgy csúúnya hanem hogy azt nem szeretnék mert nem az én stilusom de amúgy jó (:
2009. júl. 7. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!