Honnan szerezhetnék be ilyen felsőt (régen a New Yorkeben volt)?
Figyelt kérdés
Még úgy szeptemberben láttam ilyet a New Yorkerben, de sajnos akkor nem vettem meg, mert annyira nem tetszett. Most viszont irtóra tetszik, de sajnos ott már nem találtam.
Esetleg megtudnátok mondani, hogy hol lehet ilyet kapni, vagy esetleg adnátok linket ahonnan viszonylag olcsón meg lehet rendelni (ez lenne a jobb)? Előre is köszönöm :)
2012. jún. 22. 20:16
1/1 anonim válasza:
Ugyanilyet nem tudom hol,de csipkés ujjú felsőt én az invázióban vettem,ráadásul kettő különböző szabásut is,szóval ott párhónapja még volt választék.Most már nem hiszem,de azért hátha a leárazottak között még maradt egy-kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!