WorfHadnagy kérdése:
Industrial-os/cybergoth műrasztát miből lehet olcsón, házilag összebarkácsolni?
Figyelt kérdés
[link] Ilyesmire gondoltam.Arra gondoltam, hogy drótokat, vagy blankolásnál leeső szigetelést szerzek valahonnan, sárga és fekete színű kellene, de azt még nem gondoltam át, hogy honnan tudnék olcsón szerezni ilyet. Ha tudtok drótlelőhelyet, vagy egyéb tippeket a műrasztához, légyszi, írjatok! Köszi.2012. jún. 21. 19:33
1/5 anonim válasza:
mondjuk csinálhatnál színes gyapjúból is nemezeléssel.
2/5 anonim válasza:
vagy valami gumiszalag? Láttam már olyat, hogy gumiszalag volt rasztának, de persze szélesebb volt, olyan 2 cm-es.
3/5 anonim válasza:
Kanekalon műhajból. 8-900 Ft egy csomag.
4/5 A kérdező kommentje:
Nemezeléshez gyapjú kéne, azt meg drágállom, a műhajjal is sokat kéne szórakozni, hogy megfelelő legyen, mindegy, azért kösz. A szalagosdi nekem nem igazán jön be, én inkább ilyen csőszerűt szeretnék, ezért gondolkodtam a dróton/sziketelésen, de még csak egy helyen láttam kidobva, de az olyan is volt. (Majd este szétberhelek egy számítógépet, ha abban nem találok semmi használhatót, akkor kötőfonál-horgolótű). Mondjuk egyéb industrialos kellékeket is kéne csinálnom, felturbózni pár ruhám, sz'al a gépből kipotyogó alkatrészeknek lesz helyük. :-DDD
2012. jún. 23. 13:11
5/5 anonim válasza:
plastic vagy veszel vagy keresel hobiboltban :D pl az a scooby vmi vagy foamot tudsz még csinálni dekorgumiból nem is kel sok ha loxot akarsz az meg kábelharisnya.számítógépes boltokba tudsz sztem venni.. rasztához meg kell kanekalon haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!