Hol lehet ilyen nyakláncot venni, és mihez lehet felvenni?
2012. jún. 21. 18:16
1/7 anonim válasza:
szerintem egyszínű, elegánsabb, világos felsőkhöz, d enem tudom, hol lehet venni
2/7 anonim válasza:
Én a Balaton plázában (Veszprém) a Rossmannban láttam hasonlót, csak kisebb volt a bagoly. Mondjuk ez a képen kicsit túl nagy szerintem. :)
Az is hosszú láncon volt, ha jól emlékszem. Talán bornzos színe volt.
Én is azt mondanám, hogy egyszínű felsőkhöz, mintáshoz szerintem nem illik. Egy sima trikót is nagyon jól feldob. Mindenféle pántos, egyszínű felsőhöz, vagy ruhához jól néz ki szerintem.
20/L
3/7 anonim válasza:
Ja és szerintem New Yorker és hasonló üzletekben is körülnézhetsz.
20/L
4/7 anonim válasza:
C&A-ban szokott lenni ilyen baglyos
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
én bijou brigitteben vettem az enyémet, teljesen ugyanilyen mint a képen. amúgy ez tavaly nyáron volt menő. de láttam sixben is, most egy hónapja kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!