Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy DC zöld-sárga...

Vettem egy DC zöld-sárga fullcapet, és alig van zöld színű ruhám! Illik a többnyire kék és piros színű ruhákhoz?

Figyelt kérdés

A sapkát neten rendeltem a garagestoreból, csak a sapka a garagestore.hu-n szürke inkább, mint zöld,de most megérkezett, és zöldes színű!

Szóval teljesen mind1, hogy milyen színű ruhákhoz veszem fel?

2012. jún. 20. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel ezek a sapkák ocsmányak ezért valóban mindegy mivel veszed fel, szebb úgyse leszel tőle...
2012. jún. 20. 16:43
 2/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek más az ízlése...nem tudom hallottál e már erről?!
2012. jún. 20. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Az attól is függ, milyen zöld-sárga a sapka (fullcap, elnézést XD), meg a cuccaid milyen kékek-pirosak. Mert pl. az UV-zöld szerintem nem megy a világoskékhez, nekem túl rikító. De lehet olyan árnyalat, amivel jól néz ki. Esetleg fejleszd fel a zöld-szürke-fehér színű cuccok számát XD
2012. jún. 20. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
be tudod linkelni melyik sapi ez?
2012. jún. 20. 17:31
 5/10 A kérdező kommentje:

a fullcap zöldesszürke és citromsárga

a cuccaim sötétkékek és nem olyan erős pirosak:D

szürke ruháim is vannak azért,de zöld egyáltalán:D

2012. jún. 20. 17:32
 6/10 A kérdező kommentje:
2012. jún. 20. 17:34
 7/10 A kérdező kommentje:
ez itt nekem szürke a képen,de amit kaptam annak a szürkés része inkább zöld:/
2012. jún. 20. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:

szürke cuccokhoz simán fel lehet venni, szerintem meg sárgához is, de piros kéktől már eléggé elüt. ár te látod hogy néznek ki együtt.

am nekem is radical-om van csak royal blue :P

2012. jún. 20. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, előzővel értek egyet, így megnézve jobban a színeket. Szürke cuccokhoz egészen jó (meg szerintem fehérhez is). És valóban: piros és kék esetében te látod élőben. Szerintem nem túl jól passzol(hat)nak.
2012. jún. 20. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:

ahogy az előző mondta az jó

am faja ez a sapka énis majdnem vettem ilyet csak elszórtam a pénzt cigire meg piára

2012. jún. 20. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!