Hanyas a lábam?
Ez igy necces, mert tenyleg ahany fazonu cipo, annyi meret es ahany weboldal annyi atszamolasos tablazat. Plus te meg "kicsi" vagy, a labad lehet hogy fog noni, nem?
En Mo-n mindig 39-es cipot vettem, tusarkubol 40-est.
Na ehhez kepest itt az USAban a 39-es (a wiki link szerint) az 7es ciponek felel meg. 7 soha az eletben nem jonne a labamra. Meg a 8as sem.
Csizmabol 8 es felest hordok, sportcipobol es tusarkubol 9-est (a wiki link szerint az 41es europai meret, 41es cipot Magyarorszagon nem vettem :)
Ja meg annyi, hogy egy ismi megkert, hogy vegyek neki itt kint MBT cipot es mondta, hogy hanyas a laba. Mondtam, hogy az engem nem erdekel, menjen el egy MBT boltba, probaljon fel egy cipot es ha a meret passzol, akkor nezze meg a cipo nyelveben a meretcimket, ugyanis szinte mindegyik cipoben a meretcimken mar europai/angol/es usa meret is szerepel.
O elment az MBT boltba, felprobalta oket es mikor megvolt a kenyelmes cipo megnezte a cimken mennyi az usa meret, elkuldte nekem es en nyugodtan tudtam neki innen cipot vasarolni. (mellekesen megsugom, hogy meg igy is egy icipicit kicsi lett ra a cipo es hetekig tagitotta mig vegre jo lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!