Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyenek a combjaim felülről...

Ilyenek a combjaim felülről (kép). Szerintetek gáz, hogy felvettem ezt a miniruhát?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

bocs, rossza szöge a képnek...

Mit gondoltok rólam(8.osztályos vagyok, 9.-es lezsek szeptembertől)? (ismerkedő tábor az egész évfolyamnak a Balatonparton, és félek fürdőruhát felvenni

2012. jún. 18. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:

ugye nem ezzel a papuccsal akarod felvenni?

Amúgy felveheted szerintem.

2012. jún. 18. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt írjuk, hogy gáz, akkor hosszú nadrágban mész a Balaton partra? Vegyél fel nyugodtan fürdőruhát, és az lezsel aki vagy!
2012. jún. 18. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:

8.-osan kicsit kihívó :/ Talán. Bár nem tudom. :)

Nem vagy kövér, és általában senki nem elégedett magával. Nyugodtan hordj mindent, ami az alakodhoz szerinted jól áll. A fürdőruhát pedig semiképp nem kell elfelejtened, te nyugodtan fölveheted. :)

2012. jún. 18. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Végülis mindenki azt hord amit akar. De ami nem előnyös azt miért kell erőltetni? Szerintem te is látod magadon hogy nagyon nagyok a combjaid, ennek ellenére olyan ruhát veszel fel amin az egész kilátszik. Ez nem szép.

De a Balatonnál nyugodtan vehetsz fel fürdőruhát, gondolom mindenki más is azt teszi.

2012. jún. 18. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
sztem nem gáz,mert olyan szögből van,hogy nagyobbnak tűnik a kép miatt.....
2012. jún. 18. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
hidd el, h bárhogy is nézel ki sokkal jobban érzed majd magad ha teis a többiekkel együtt fürdőrucizol..senkisem tökéletes..mellesleg így a kép alapján nem tűnik olyan hűdenagynak de nem sok látszik így
2012. jún. 19. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Balaton partra ne vegyél fel fekete ruhát, belegondoltál, hogy közel 40 fok van? Amúgy meg tényleg csak a szög miatt látszik még nagyobbnak, és nyugodtan vegyél fel fürdőruhát mert még fiatal vagy, de ha nagyon zavar akkor fürdőruha fölé valami LENGE, SZÍNES nyári ruhácskát vegyél : )
2012. jún. 19. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább ne erőltesd.
2012. jún. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!