Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » LÁNYOK FIÚK! 15 éves lány...

LÁNYOK FIÚK! 15 éves lány vagyok farmer mini szoknya az ribancos? (többi lent)

Figyelt kérdés
van 1 farmer mini szoknyám..amit csak cica nadrággal hordok (anélkül semmiképp sem) sokan piszkáltak/csúfoltak azzal hogy egy ribanc vagyok.. akik nem piszkáltak vele mind azt mondják hogy abszolút nem viselkedek/vagyok ribanc csak mert van 1 mini szoknyám...én sem érzem annak magam szerintem abszolút nem úgy viselkedek.. nektek mi a véleményetek? (kérlek magyarázzátok meg a véleményeket) köszönöm :)
2012. jún. 18. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hmm... szerintem azért lehet mert sok divatmaca is cicanadrággal hordja a farmerszoknyát, és az jut eszükbe ha rádnéznek is... de egyébként ez se nem nőies se nem szép. Farmer miniszoknyához valami szép harisnyát vegyél fel. Nyáron meg anélkül, mert hülyének is néznek ha 30+ fokokban harisnyában, cicanadrágban járkálsz.
2012. jún. 18. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki ribanc, hogy miniszoknyát hord. Ha valaki ez alapján itél meg, az ostoba, az ilyen emberek véleményére pedig nem kell adni. Meg amúgy is.. nyár van.

Ha szépek a lábaid nyugodtan vedd fel.

20/F

2012. jún. 19. 00:50
 13/13 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen mindenkinek :) most megnyugodtam h nem velem van a probléma :)
2012. jún. 20. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!