Csak Magyarországon van ennyi műr*banc?
Figyelt kérdés
Mármint, sehol sem találok képet külföldi lányokról, akik úgy néznének ki mint egyes lányok itthon (se fb, se twitter, se myspace)2012. jún. 16. 22:05
1/9 anonim válasza:
hát, külföldön is akad azért... de látod, ez egy jó kérdés...
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem.én szlovákiai vagyok,éshát ittis vannak..
3/9 anonim válasza:
Mindenhol vannak ilyen stílusú lányok, csak a nyugati, gazdagabb országokban egy kicsit több igényességgel párosul, mert megengedhetnek maguknak drágább ruhákat, lehet ezért nem olyan feltűnő :D
5/9 anonim válasza:
Igen, csak itt vannak, ide hordják össze az összeset. -.-"
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Nem, nem csak itt vannak. Ha kimész más országba, ugyanilyen lányokat ott is fogsz találni. Lehet többet, sőt biztos, mivel nagyobb a népesség, nagyobb az arány.
8/9 anonim válasza:
Épphogy külföldről bejövő divatokat utánozzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!