Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kell kiejteni rendesen,...

Hogy kell kiejteni rendesen, hogy s'Oliver?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy gáz, de ezt sose tudtam! :D
2009. júl. 4. 22:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
HeJes, na, ez nagyon ott volt... xD Köszi mindnekinek! :)
2009. júl. 5. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
szálivernek nem??
2009. júl. 5. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is, és k*rvára nem értem miért pontoztak le -.-
2009. júl. 5. 20:42
 14/16 anonim válasza:
Száliver eggyértelmüen csak Magyarba a parasztok ejtenek mindent ugy ahogy írják !!!
2016. ápr. 17. 09:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet száliver, szálivör, mert nem aposztróf van a márkanévben, hanem pont. Nem s'Oliver, hanem s.Oliver. A pont azt jelenti, h az s itt valamit rövidít. Kigugliztam nektek a márka történetét, az alapító a kedvenc regényhőséről nevezte el a márkát, akinek a neve Oliver Twist. S. Tehát valóban Sir-t jelent az s. Sir Oliver néven indult amúgy a márka, csak jogi problémák miatt át kellett nevezni és így lett s. Oliver.
2016. okt. 21. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Jah és előttem egy magát nagyon nagy dámának képzelő nő szí olivernek ejtette, hát azt hittem, felröhögök hangosan. dE kibírtam.
2016. okt. 21. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!