Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még a térd felettig érő...

Divat még a térd felettig érő rövidnadrág, vagy már csak a hosszabb szárú? (Kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bnőmmel úgy gondoltuk h 7végén elmegyünk az állatkertbe, mert régen voltunk már, és szeretjük az állatokat. Ilyen melegben viszont nem szívesen veszek fel térd alá érő nadrágot, mert megsülök benne. Épp az előbb értem haza, és úgy nézett ki a nadrágom mintha összeh*gyoztam volna magam. Ezért gondoltam h felvenném ezt:

[link]

Szürkés-barnás a nadrág, az oldalán csíkokkal, persze nem tűrném be a pólót:) A kérdést azért írom ki, mert egyszer már beszóltak enyhén barna bőrű kőművessegédnek tanuló létformák, h ez a rövidnadrág elég b*zis, és h a fiúkra gerjedek.. Ami természetesen nem igaz.

Szerintetek ez jó utcára, vagy már az ilyesmik kimentek a divatból, esetleg csak sportolni jók?

Előre is köszi a válaszokat!

26/F

2012. jún. 15. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele...
2012. jún. 15. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Simán tökéletes állatkertbe és utcára is!! Ha te jól érzed magad benne miért feszengenél másban?! Barátnődet esetleg azért kérdezd meg h neki tetszik-e..:)

Semmi baj nincs ezzel a nacival.

A kőműves banda meg azért cikiz,mert ők gerjedtek rá a lábadra!! :D egy normális másik férfinak szerintem fel se tűnne..:)

Szóval Jó állatkertezést nektek!!:)

Naptejet vigyetek! :D meleg lesz :)

2012. jún. 15. 13:56
 3/4 anonim válasza:
100%

Az én férjem is hord ilyet szabadidejében, még senki nem mutogatott ujjal ránk :)

Szerintem ez a fazon örök divat, mint általában a klasszikus darabok.

Jó szórakozást.

2012. jún. 15. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, megy a zöld:)

Azóta kerülöm a kőműves képzőt rendesen..:D

2012. jún. 15. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!