Lányok mi arról a véleményetek h suliba nem engedik be azt aki szandálba/papucsba megy?
Azért elsőáldoztunk, mert "elvárás" volt, mindenkit megszóltak, aki nem csinálta.
Igaz volt ez a bérmálásra is, de 14 évesen már könnyebben mondtam simán nemet, mint 9 évesen...
Én evangélikus suliba járok, ott szerencsére nincsenek ilyenek. Komolyan, vallást akarok váltani, mármint felekezetet, mert egyébként katolikus vagyok. Illetve lennék, de nem igazán érdekel. Annak, hogy egyházi suliba járok annyi a következménye, hogy heti 1x van hittan, de nem halok bele, jófej a tanár, néha még érdekes dolgokat is mond. De a ki tavaly volt a hittantanrom, az szörnyű volt. Csapkodott, ordítozott, primitív gazembernek nevezett bennünket, és csupa értelmetlen dologról beszélt egész órán, amit nem tudtunk felfogni. Úgy értem telerakta a mondandóját latin szavakkal, aztán értelmezd amit mond. Szerintem még ő se értette miről beszél...
Ezen kívül évnyitó, évzáró a templomban van megtartva istentiszteletként, és ez van húsvétkor, karácsonykor stb... De ezeken kívül semmi különöset nem várnak el tőlünk.
Szóval mi azt vehetünk fel amit akarunk, néhány idősebb csaj úgy is öltözik, hogy csak nézek...
Akkor az nem nekem való, április végétől kb október elejéig egyáltalán nem hordok harisnyát. Légharisnyával kifognék rajtuk :)
Vagy vászon cipőt húznék mezítlábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!