V nyakú poló-t felmerjek venni?
Figyelt kérdés
Igazából holnap szeretnék elmenni felpróbálni néhányat, de így előre kikérném a véleményeket, hogy egy picit ducibb srácnak (nem vészes) hogy állna egy feszülős v nyakú. Köszönöm!
15/f
2012. jún. 14. 23:35
1/5 anonim válasza:
hát szerintem ne, feszülős póló csak azoknak áll jó akik kivannak gyurva, legalább egy kicsit
2/5 anonim válasza:
Szerintem alapjáraton egy b*zis viselet, teltebb srácon meg pláne szarul állna...
De ha úgy érzed hogy ez a stílus neked bejön, hát lelked rajta, ne befolyásoljon más véleménye.
3/5 anonim válasza:
Szerintem undorító. Csak mert minden b*zi az osztályodba azt hordja, nem kell követned őket. Főleg ha nem giliszta testalkatod van, mint nekik. Hidd el a csajok is csak kibeszélnek, szerintem maradj inkább a sima FÉRFI pólóknál. :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem alapesetben a V-nyakú pólókkal nincs semmi probléma, ha csak nem mellközépig kivágottak. A feszülős viszont az esetek többségében gáz. Szerintem keress valami nem feszülős, V-nyakú pólót és hord nyugodtan, azzal nincs semmi baj. A feszülőst meg felejtsd el. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!