Ezek hogy mutatnak lányon?
2012. jún. 14. 19:06
1/7 anonim válasza:
nekem nem tetszik.
de ha neked igen, akkor vedd fel.
15/L
2/7 anonim válasza:
hát ha fiatal vagy még, 20 alatt akkor oké, de annyira nem lányos,nőcis darabok..persze lehet hogy nem szereted a túl nőcis, csilli villi dolgokat...
:-)
3/7 anonim válasza:
Ugyanolyan peace-s övem van,mint az utolsó képen:) A többi nem tetszik:( Az övemet az Amsterdam nevű boltban vettem 1700 Ft-ért:)
4/7 anonim válasza:
Jó a honlapcím, haha :D Amúgy nekem is ilyen volt a stílusom úgy 13 évesen, de szerintem ezt is ki lehet nőni. Mármint rock zenét hallgatok most is, akkor is, csak akkor rajtam volt ez, hogy na, akkor mutassuk meg a nagyvilágnak. Persze valaki nem növi ki, én nem ilyen vagyok. Felveheted végül is, de nem valami nőies öltözék, én ezért cseréltem le a cuccokat olyan 14 éves korom körül, mikor elkezdtem serdülni, örömet találni a csajosabb dolgokban :D
5/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik bocsi,de a te stílusod én ebbe nem szólhatok bele.
6/7 anonim válasza:
nekem nem tetszik. Tuti emo vagy
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem vok emo ;)
2012. jún. 15. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!