Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem ciki a strandruha? Kevésbé...

Nem ciki a strandruha? Kevésbé feltűnő ha inkább vállalja az ember a csúnya alakját?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem egyértelmű hogy az ember takargatni akarja vele magát? Nemrég szültem, és borzalmas most az alakom, ezért szeretnék strandruhát venni hogy legalább ha nem a vízben vagyok kinézzek valahogy. De nem nagyon szoktam látni strandruhába senkit ha jól emlékszem.

2012. jún. 14. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:

óó dehogy ciki:)

szerintem az sokkal gázabb, hogy én mindig lusti vagyok venni valami fayin kis strandszerkót, pl strandruhát vagy kendőt és ha elmegyünk palacsintázni vagy fagyizni, mindig csak törcsibe vagyok körbecsavarva.

Szóval nyugodtan vedd fel szerintem:)

20l

2012. jún. 14. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz! Borzalmas szokás, hogy félig csupaszon járkálnak a büfék körül, félpucér fenékkal ülnek oda enni... A strandruha csinos kiegészítő, nem mindenki a (vélt) testi hibáját takargatja vele, sokan egyszerűen csak szemérmesek.
2012. jún. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!