Mekkora melltartót vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A mellem alatt közvetlen 82 cm. A mell legszélesebb pontja 94 cm.
Eddig 85B-t hordtam, jó ez a méret?
13/L
2012. jún. 13. 19:12
1/5 anonim válasza:
Kicsit duci vagy? Bocsi, hogy megkérdezem. Egyébként szerintem jó a méret, persze függ attól is, hogy hol veszed. Például a Kínaisból lehet, hogy egész más méret a 85B,(sőt, szinte biztos) mint egy márkás melltartóból. De érdemes próbálni, én is múltkor rosszul jártam, mikor nem próbáltam fel és kicsi lett a melltartó. Utána meg nem akarták kicserélni blokkal sem, úgyhogy néha így kell hordanom, hogy szorít, de persze csak ritkán, ha ilyen színű illik a ruhámhoz. Egyébként sokat ne vegyél, elég 1-2, mert 13 évesen még nagyon növőfélben vagy, lehet, hogy jövőre már D-s is lesz.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Szia. NEm tartom magam ducinak. 169 cm/57 kg. Vín Triumphos és kínais melltartóm is. Ugyanakkora méret kellet mind2ből.. De többször érzem azt, hogy kibuggyanok belőlük. Nem kellene nagyobb?
2012. jún. 13. 19:31
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! De a 80A nagyon kicsi.. Olyat már próbáltam...
2012. jún. 13. 20:11
5/5 anonim válasza:
ne olyat próbálj aminek a fele szivacs, akkor jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!