Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bankettra milyen ruhában...

Bankettra milyen ruhában illik menni?

Figyelt kérdés

Osztályfőnök azt mondta, hogy az elegáns és az utcai viselet között..

Túlöltözni sem akarok, viszont azt is el akarom kerülni, hogy mindenkin kisestélyi, rajtam meg mondjuk tornacipő..:D

Gimis bankettről van szó egyébként.

Linkek is jöhetnének összeállításokról, köszi!

2012. jún. 13. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne beszélned az osztálytársaiddal, s megkérdezned, hogy ők miben mennek.

Ha hozzájuk igazodsz, akkor annyira nem lóghatsz ki.

Egyébként egy kis fekete ruhával, ami visszafogott, és térdig, vagy a fölé ér valamivel, nagyon nem lőhetsz mellé.

Mondjuk most, ha visszagondolok: a sajátomra farmerban és valami ujjatlan felsőben mentem. Egy étterem teraszán (tetőterasz) tartottuk, és csak vacsora volt és utána csoportokra szakadva mentünk tovább bulizni.

Ezért is jobb, ha a többieket kérdezed! :)

2012. jún. 13. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:
fúú nekem is most lesz de még nem gondolkodtam...de szerintem fontos hogy hol lesz...eredetileg a Trófeába terveztük, ami ugyebár egy elegáns hely, végül egy söröző mellett döntöttünk ahova nyilván nem kell kisestéji...szóval...ha lehet írd le hogy hol, vagy milyen jellegű helyen lesz....
2012. jún. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!