DC sapkáknál az s/m-es méret hány centiméter?
Figyelt kérdés
Internetről szeretnék rendelni és abba a gondba vagyok hogy nem tudom eldönteni azt hogy a felnőtt méretekből válasszak egy s/m-es méretet, vagy a gyerek részből. A fejem 53-53.5 cm és nem tudom hogy DC sapkáknál az s/m es felnőtt méret mekkora. Ha olyan 57cm az már szerintem elég hülyén nézne ki rajtam, kérdés hogy akkor a gyerek méret meg nem lenne-e túl kicsi? Segítsetek legyetek szívesek, ha esetleg volt már valakinek hasonló gondja írja meg hogy végül is mekkora méretűt vett.2012. jún. 13. 10:42
1/4 anonim válasza:
A DC sapik nagy része flexfit-es ami annyit tesz hogy humi van benne, és mikor felteszed valamennyit nyúlik.
s/m= 6 7/8" - 7 1/4"= 54cm - 58cm persze ez kerekített érték, mert inchből számoltam át, szóval nem teljesen 100%. Szóval lehetséges hogy az s/m lötyögne a fejeden, és gyerek méretet kéne nézni. Am majd mutasd meg mit választasz kíváncsi vagyok rá. :)
2/4 A kérdező kommentje:
2012. jún. 13. 13:25
3/4 anonim válasza:
4/4 S70Enduró válasza:
Szia!
Ugyan ez a problémám nekem is,és érdekelne hogy milyen méretű sapit tudtál venni ami jó a fejedre?A fejem nekem is 53-54cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!