Hol tudnék ilyet venni, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Szolnoki vagyok, de sajnos csak a Deichmann és Humanic üzletekben láttam még ilyeneket, de túl drágának találtam. De igazából nem pont ilyen volt az sem, én viszont ezt szeretném, kényelmesnek tűnik, az ottani cipők viszont keményebb anyagból vannak. Hol tudnék venni?
2012. jún. 12. 21:25
1/3 anonim válasza:
Barátom anyjának van ilyen cipője ö az Ázsia centerbe vette 2ezer valamennyiért... nem tudom hogy van e nálatok Ázsia C. de ha igen akkor ott keresd :) Remélem tudtam valamennyit segiteni!
2/3 anonim válasza:
Vaterán van, pont mostanában linkelte az egyik kérdező, várj, megkeresem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
3/3 A kérdező kommentje:
Uristen de szép, de sajnálom hogy nem jó a mérete. :(
Köszönöm azért.
Igen, tudom hogy pesten lehet kapni, de Szolnoki vagyok és a felutazás már lenne 4000 ft. :S
Nincsen sajnos Ázsia center. :/
2012. jún. 15. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!