Hol tudnám eladni a márkás, sosem hordott ruháimat?
Figyelt kérdés
Van amelyiket kaptam, van ami csak a fülkében állt jól, már feltettem különböző oldalakra, de sehol semmi, pedig nem is adom drágán őket, meg nincsenek agyon használva, csak nincs rájuk szükségem. Nem tudtok valami jó oldalt?2012. jún. 12. 18:04
1/7 anonim válasza:
Mondjuk linkeld be ide..
Én megnézném.. :D
2/7 A kérdező kommentje:
2012. jún. 12. 18:10
3/7 anonim válasza:
nagyon olcsón adod ahhoz képest,úgyhogy ne aggódj el fogják vinni:)
4/7 A kérdező kommentje:
hát jó lenne, mert már 1 hete biztos fent vannak, azért adom olcsón mert nekem nincs rájuk szükségem egyiket se hordtam ha meg igen max 1-2x
2012. jún. 12. 18:19
5/7 anonim válasza:
ne várd,hogy egy hét alatt elvigyenek mindent..:D vaterán,teszveszen próbáltad? esetleg facebookos oldalt létrehozni hogy ott áruld? sokan csinálják úgy:)
6/7 anonim válasza:
Vaterára tedd fel és a rövid leírásba is írd be, hogy új, mert sok bolt van és azok osaírják, hogy új. így nagyobb esély lehet eladni
7/7 A kérdező kommentje:
már egy hónapja fent vannak, nem egy hete...
2012. jún. 26. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!