Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tetszenek ezek az övtáskák?

Hogy tetszenek ezek az övtáskák?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Eastpakot nagyon drágának találom, és amúgy is, mindenkinek olyanja van, talán ilyenje kevesebb embernek van. :) És olcsóbb is. :D

2009. júl. 3. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
bocsi, nekem ezek nem tetszenek, úgy értem, magamon nem tudom elképzelni, mert nem ilyen a stílusom:)inkább sportos. eastpakem van, az illik hozzám.
2009. júl. 3. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Nálam az 1. a nyerő. Nagyon divatos a szine is. A 2. nak a szine nem tetszik. A 3. sem rossz, csak olyan inkább mint egy pipere táska lenne. Sok sikert a döntéshez
2009. júl. 3. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

nekem tetszenek. a fehér és a barna is. :-)

régóta keresek ilyen anyagból csak 3 packosat, olyat mint az adventurer ezen az oldalon, csak nőiesebb kivitelben ilyesmi anyagból, mint ezek amiket mutattál.. de sehol nem találok.. nem tudod a neten esetleg hol lehet olyat rendelni? vagy már nem is léteznek olyanok?

2009. júl. 3. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
ilyet szerintem még meg is tudnál varrni.ugyanilyen árban lenne persze bár attól függ milyen anyag mert van amiből 1 métert kapsz ezen az áron... de akkor az olyan hogy bemész a boltba meglátod hogy na nekem ez az anyag bejön aztán ennyi volt... olyan senkinek sem lesz :) na de túlságosan eltértem a tárgytól ez csak egy javaslat volt.ha választani kell akkor az 1-es.
2009. júl. 3. 23:32
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
az első nem rossz a második ronda a harmadik nem rossz :D
2009. júl. 4. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
a 2. esetleg viselhető,de a többi..nagyon gáz.
2009. júl. 4. 10:53
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Nemrosszak.Kb ugyanolyan a formájuk mint az eastpek-nek.Eastpek is azért nyerő mert kicsi meg rajtavan a márkája és most ez a divat.:'D

amugy nekem a második jön be.egyrészt a színe miatt mert fekete és ugye azt mindenhez fellehet venni :')

2009. júl. 4. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Hát. Nekem annyira nem tetszenek. Az én szememben ezek ócskának tűnnek. :(.

Am nekem van egy piros övtáskám, Björn Bory vagy valami ilyesmi a neve és nem vettem drágán. (Tényleg nem tudom a nevét, nem tudom elolvasni ezeket a betűket :P)

2009. júl. 4. 16:09
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
nekem nagyon tetszenek!!!!!! :D es xtem a fekete is szep, sot!
2009. júl. 4. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jók! Egyedi mert nem Eastpak-es ugye :D Ezekkel biztos nem jönnek veled szemben az utcán :D Am nekem a 2. jön be a legjobban.
2009. júl. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!