Fel vehetem ezt a kombinációt szabadtéri buliba? Lehet igy hóditani?
Figyelt kérdés
Régebben udvarolgatott nekem egy pasi, de megszakadt valahogy ez a kapcsolat. Most vasárnap szabadtéri buli lesz és szeretném felhivni ennek a pasinak a figyelmét. Arra gondoltam, hogy felveszek egy türkizkék egybetalpú szandált(kb 10 cm magas) türkizkék nyakbakötős ruhával. Mit gondoltok?2012. jún. 12. 14:14
1/3 anonim válasza:
Nálam nyerő lennél! A nőies megjelenést preferálom!
21/f
2/3 anonim válasza:
szép leszel,teljesen jó! Vasárnap 30 fokot mond úgyhogy fázni se fogsz. Bár én egy blézert vinnék azért estére,legalább legyen kéznél:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Ha esetleg lenne hozzá rövid bőrkabátod, vagy (bőr)boleród, akkor egyszerre lennél csinos és vagány;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!