Milyen ruhák illenek egy olyan lánynak mint én?
Figyelt kérdés
166cm magas vagyok.
46kg...semmi felesleg.
75/A kosaras melltartót hordok.
kicsi a fenekem.
nincs csípőm.
teljesen tanácstalan vagyok.úgy nézek ki mint egy deszka.:(
2012. jún. 10. 19:09
1/2 anonim válasza:
bármit felvehetsz :) a mai divatot az olyan sovány lánykáknak találták ki mint te
2/2 anonim válasza:
Te tipikusan egy I alkatú lány vagy. (ez olyan, mint másnak az alma, a körte, meg a homokóra)
Részesítsd előnyben a fodrokat,redőket,berakásokat,mellzsebeket ezek optikailag nagyítanak, ott, ahol szükséged van rá..:) Hangsúlyozd ki a derekadat.
Mindenképp kerüld a zsákszerű, széles felsőrészeket, fiús darabokat, de a túl szűk dolgok sem igazán előnyösek.
Linkelek néhány ruhát/összeállítást:
A végére még odaírom, hogy nagyon szerencsés alakod van, barátkozz meg vele, én ölni tudnék hasonlóért! :)
Remélem tudtam segíteni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!