Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz fehér edzőcipő...

Szerintetek gáz fehér edzőcipőbe járni?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok és egy fehér nike air edzőcipőbe szoktam járni,(kicsit hasonlít egy futócipőre) mert marha kényelmes, de egyik haverom szerint ez ciki. Szerintetek?
2012. jún. 10. 18:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez jobb?

2012. jún. 12. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik az efféle cipő, még férfiakon se, de nehogy már egy ruhadarab határozza meg, hogy az illető "gáz"-e vagy sem. Ha kényelmes és jól érzed magad benne, akkor hord, gondolom nem hivatalos eseményeken viseled. a havernak meg mond meg, hogy nem kérdezted a véleményét.

Erről a fehér cipős íratlan szabályról még nem hallottam, de szvsz jó nagy hülyeség. Fehér zoknit fekete cipőhöz nem, na annak legalább van értelme.

2012. jún. 12. 22:24
 13/17 A kérdező kommentje:

22:06

Na a pocsék azért egy kicsit erős.

2012. jún. 12. 23:38
 14/17 anonim válasza:
amit legutóbb linkeltél az már kicsit stílusosabb:D
2012. jún. 13. 00:11
 15/17 anonim ***** válasza:
kicsit jobb..de még mindig elég tré...am nekem is fehér van, az nem oszt...csak a stílus... [link] nekem spec ilyen van neonzöld fűzőkkel, és mindenki dicséri, meg kényelmes is :)
2012. jún. 13. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Próbálj ki egy Tiszát, azok is kényelmesek és van köztük fehér is, ami valami más színnel van kombinálva és úgy nem olyan nagyon rikítóan fehér. [link]
2012. aug. 4. 18:39
 17/17 ojita válasza:
igen
2022. nov. 21. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!