Punk vagyok, hol nézhetnék punk ruhákat? (olyat ami persze saját kezüleg van átszabva. )
Figyelt kérdés
nekem is van sok ilyen, csak nem árt néha pár ötletet összeszedni hozzá, hogy legyen valami kiindulási pont, hogy pl hogy kezdjek neki egy nacinak, stb2009. júl. 3. 12:06
1/8 anonim válasza:
Nézegess közösségi oldalakon, hogy kik milyen ruhában vannak. Maximum rádfogják, hogy koppintasz. Inkább legyen eredeti ötleted. Én is így csináltam anno.
2/8 anonim válasza:
Mármint inkább magam kitaláltam, hogy mit szeretnék :)
3/8 A kérdező kommentje:
értem:) köszi, ötleteim vannak, csak gondoltam még előtte összevegyítem ha találok valami olyat ami szerintem is jó.
googlen szoktam nézeldőni, meg amég vipen lehetett rejtve addig ott..de van hogy most is megnézek ott vkit.
2009. júl. 3. 12:14
4/8 anonim válasza:
én is pank vagyok és magamnak csinálom a ruháim.néha nekem se ugrik be semmi 5let hogy mit kezdjek egy-egy ruhadarabbal.ilyenkor vagy várok egy kicsit,vagy ha meglátok vmi jót ami tetszik akkor megpróbálom HASONLÓAN megcsinálni..de nem teljesen ugyanolyanra.azért maradjunk az eredetiségnél. :)
5/8 A kérdező kommentje:
persze hogy nem akarok valakivel ugyanolyat, csak kéne valami ötlet..mert most nem sok van, legalábbis nem sok új:)
am köszi nektek a válaszokat.
2009. júl. 3. 15:04
7/8 anonim válasza:
itt van még pár oldal, főleg saját szabású ruhákkal, nem specifikusan punk, de vann ak jó ötletek:
Ha itt megtanultad a trükköket, akkor már csak a többi punktól kell ellesni a ruhaötleteket. Pl. nagyobb fesztiválok fotógalériája, zenekarok, koncertek, közösségi oldalak...
8/8 anonim válasza:
szia.volt egy fekete (bő szabású) gatyám. régóta nem használtam,mert kopott színe volt, és el is felejtettem h megvan még. aztán elővettem, telecsöpögtettem hipóval, megvártam amíg szép színe lesz, aztán kimostam. a bő szárát pedig összevarrtam. ha nemtudod elképzelni, vagy ha csak érdekel, tudok felrakni képet róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!