Milyen ruhák állnak jól nekem?
Figyelt kérdés
Szeretném felújítani a ruhatáram, és mivel az elmúlt pár hónapban/egy évben sokat fejlődött a testem, most már be tudom határolni az alkatomat.
Homokóra alakom van, a csípőmön egy picike felesleggel - már rajta vagyok az ügyön, nyáron leviszem onnan.:)
Szőke a hajam, kék a szemem, és alacsony vagyok (158cm).
Az alakom kb. ugyanolyan, mint ennek a csajnak:
Egyenlőre fehér a bőröm, mint egy hóembernek, de már rajta vagyok az ügyön, középbarna bőrt szeretnék nyárra, kb. ilyet:
Gondolom az arcformám nem kell hozzá, de szív alakú arcom van. Ha még valami adat kell, szóljatok!
14/L
2012. jún. 9. 20:22
1/7 anonim válasza:
Hm...szerintem azt neked kell tudni,mert igy nem tudjuk megmondani az izlésed,minden ember más és amit mi fogunk mondani az lehet nemfog neked tetszeni...
2/7 A kérdező kommentje:
1.: Tudom, de lehet, hogy ami nekem tetszik, az nem áll jól.:)
2012. jún. 9. 20:27
3/7 anonim válasza:
ez az ,,álomalak" bármi jól állhat!
4/7 anonim válasza:
Egy jótanács: ne fogyókúra előtt újítsd fel a ruhatárad! Én egyszer nagyon lefogytam (kb.10 kg), és utána alig volt olyan ruhám, ami jó volt rám. Persze ez attól függ, mennyit akarsz fogyni.
5/7 anonim válasza:
Ha ilyen alakod van mint ennek a lánynak gyakorlatilag bármi megengedett, a homokóra alak az attól különleges , h a nagy mellekhez illetve széles csípőhöz vékony derék is társul.Ha te is ilyennel rendelkezel hordj derékig érő szoknyákat,nadrágokat.Ha a lábadon nincs felesleg akkor hordhatsz rövidnadrágokat és szoknyákat is.Említetted , h a csípődön van egy kis felesleg azt a legegyszerűbben magasderekú bő miniszoknyával tudod eltüntetni( [link] klasszikus 50's évekbeli ruhákat válassz mert azoknál hangsúlyt kap a mell és derék, de szépen eltűnik a hangsúly a csípőről ugyanis ennél a típusnál gyakori az ottani felesleg( [link] válassz inkább hideg tónusú árnyalatokat.De persze lehet , h az a stílus amit én ajánlok nem áll hozzád közel akkor keress hasonló fazonokat a te stílusodban.Vagy ha érdekel , h mi az idei divat azt is megosztom veled szívesen: Color blocking, trópusi minták, pasztell/cukorka színek,az azték még mindig menő, illetve a csipke.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
nem barbarának van remek ízlése hanem azoknak akik őt felöltöztették, amúgy tök átlagosan öltözködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!