Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusú ruhák állnának...

Milyen stílusú ruhák állnának jól?

Figyelt kérdés

Molett testalkatú vagyok. 44-46os méret elég alacsony160cm:(

Milyen ruhákat ajánlotok?

2009. júl. 3. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
SÖTÉT színek minden mennyiségben!! :)
2009. júl. 3. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:

46-48-as méret vagyok! Eszedbe se jusson sötétet hordanod mindenben, sőt minél színesebb annál jobb. És legyen szabása a ruháknak, ne csak lógós zsákruhákat húzz magadra.

Innen is leshetsz el ötleteket:

[link]

A lap alján az előző gombra kattintva, még számos oldalon nézegetheted a duci divatot. Remélem tudtam segíteni :)

2009. júl. 3. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
én nem ugyan duci de amit az elöttem levő belinkelt...hát tényleg csinos...az a baj hogy kevés duci lányt látok aki ilyen ruhákat hord.pedig nagyon jól néznek ki.
2009. júl. 3. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
10:02-es vagyok. Azért is hord kevés duci ilyen ruhákat, mert Magyarországon sajnos nincs erre lehetőség. Molett divatként, vagy ódivatú zsákruhákat árulnak, vagy szép és csinos megfizethetetlen árú ruhákat. Nagyon jó, szép és vadi új darabokat kilehet fogni az Angol Turkálókban, egészen 60-as méretig is.Remélem, hogy egyszer itthon is ilyen kultúrája lesz a duci divatnak, mint külföldön :) Addig is megpróbálok a lehetőségekhez mérten csinosan, színesen, vidáman öltözködni, kiemelni, amit ki kell, és "elrejteni" ami kevésbé formás. :)
2009. júl. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!