Honnan tudnék ilyen nadrágot venni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nem tudjátok megmondani, hogy hol lehet ilyen nadrágot vagy hasonló virágmintásakat venni? Miskolci vagyok, szóval ha lehet akkor Miskolcon. A háda turikban lehet hogy találok, vagy ott ne is keressem? És szerintetek árban mennyi lenne?
A netes vásárlástól kicsit félek viszont ha ha esetleg találtok neten leírnátok a webcímet? ÉS csak magyar oldalak érdekelnek!
ilyesmire gondolok.
2012. jún. 9. 14:20
2/5 A kérdező kommentje:
és nem tudod véletlenül mennyibe került?
2012. jún. 9. 15:45
3/5 anonim válasza:
Elég drága volt asszem 8 ezer körül. Nem teljesen ilyen amit láttam, a mintája egy kicsit halványabb volt annak.
Nekem is nagyon tetszett, de drágának találtam.
4/5 anonim válasza:
Zarában is szokott lenni ilyesmi csak 10 ezer körül...kérdés mennyit szánsz rá.
Darabáras Hádában is megnézheted.... ott 3 körül megveheted ha szerencséd van, de sok reményed ne legyen a turihoz.
5/5 anonim válasza:
H&M-ben tényleg volt 8ezerért hasonló,de nem tudom árulják-e még. Ha majd látok valahol,írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!