Lányok! Nektek nyárra összesen kb mennyi ruhátok van (felső, nadrág, szoknya, ruha? Hány db?
Bocsi a 4. voltam,nem 7000 akart lenni hanem 700ft:))
Vagy a kinaiban lattam negyon jo cuccokat,a turiban pedig egy vadonatuj ruhat vettem 1490ert:)
szoknya: 1
térdnadrág/halásznadrág: 3
ujjatlan: 9
short: 2
de ujjatlant és shortot még idén fogok venni :D
Nekem rengeteg cuccom van, ma 10.000 Ft-ból vásároltam 5 csőtopot, 3 szoknyát, egy farmer rövidnacit, 2 balerinát és 2 hosszú nyárirucit. Szóval csak annyit mondok: Háda turi!
Elképesztően igényes holmijaik vannak és rengeteg új, még eredeti cimkés ruhát is lehet találni! (pl a 2 cipő és a 2 egyberuha, amit ma vettem full újak)
3 fajta turijuk van: kilós, vállfás kilós és vállfás darabos. Az utóbbi 2 az igényes. 3000 Ft 1 kg ruha :D
Mex, Marks&Spencer, H&M, minden, ami kell. És ki van mosva minden! Szóval hajrá csajok! :D
A Hádában volt anya és vett nekem egy vadonatúj kockás nyári ruhát (nagyon szép) és 1500volt.. (eredetileg 7font lett volna..vagy vhogy így...)
Szóval menj el:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!