25-30E elég lesz a Westendbe?
Két farmert,egy kismellényt,blézert,valami csini pólót,és egy sima fehér atlétát akarok venni. Meg lehet,hogy még pár bizsut. Elég lenne rá? És melyik boltban van nagyon kicsi, xs-es méret?
Köszi előre is! :)
Hát ennyire szerintem nem futja, egy farmer a plázás boltokban azért olyan 5-8ezer jó esetben. A blézer sem olcsó dolog. Pólókat, trikókat azért 1-2 ezerért lehet találni, a plázás bizsu boltok is irreálisan drágák a kisebb helyen lévőkhöz képest. xs a legtöbb divatbutikban akad, tally weijl, promod, stb.
Bár ha épp nagyon jó akciókat fogsz ki, elég lehet. Perpill nem vagyok konkrétan képben, rég jártam arra, de ezek olyan 12 egy tucat helyek, gondolom sokkal nem olcsóbb a többinél. :D
farmer:9 ezer körül
blézer:9 ezer körül
kismellény:8 ezer körül
csini póló:4 ezer körül
fehér atléta:2 ezer körül
Ez így 30 ezer körül van. Szerintem úgy sem találsz mindent,szóval elképzelhető,hogy elég lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!