Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól állna nekem a világosszürk...

Jól állna nekem a világosszürke csőnadrág?

Figyelt kérdés

158cm, 60kg vagyok és kicsit homokóra-alkatom van. Nem gáz, ha széles csípőm van? :S

(képet sajnos nem találtam!)

16l.

2009. júl. 1. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre csak annyit tudok mondani h menj barátnőkkel vásárolni és úgy is megmondják h neked jól áll v sem, de ha esetleg nem úgy áll rajtad ahogy szertnéd akkor sincs semmi baj, mert a fekete csőnaci az tudom h vékonyít és sztem az is nagyon jól néz ki;)
2009. júl. 2. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Ha a boltban felpróbálod és szerinted jó, esetleg barátnőd vagy valaki is aztmondja (és őszintén) akkor vedd meg, ha szeretnéd, de én nem ajánlom.

Én is nagyon szeretnék, de megkímélem a környezetemet és megmarad egy álomnak:S pedig én 162/50 vagyok.

2009. júl. 2. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem rajtad is, meg az előzőn is jólállna, csak esetleg egy bővebb felsővel, ami nem feszül rátok csípőtájban.
2009. júl. 2. 01:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

én egy számmal nagyobbat szoktam venni :D :$ és igy nem tapad annyira rám, de mégsem lesz ilyen bő reppergatya xD (azokban sztem még kisebbnek nézek ki).

és amugy csak bő felsőket hordok :'D

2009. júl. 2. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem illik az alkatodhoz a nagyon szűk szárú nadrág, igaz h most nem divat de sokkal jobbat tesz az alakodnak az enyhén trapéz nadrág
2009. júl. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!