Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek lehet eredeti a...

Szerintetek lehet eredeti a vaterán kínált converse cipő?

Figyelt kérdés

sosem rendeltem még a vateráról.. internetes oldalról igen.. de ott valószínű volt, hogy eredeti..

de most egy ilyennél szerintetek lehet eredeti ahol 4000ft egy cipő...?

[link]

2012. jún. 4. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
"Csak egész méretek vannak!"- Ha feles méretben nincsenek, akkor tuti hamisítvány.
2012. jún. 4. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem eredeti, de ugyanúgy néz ki. Volt osztálytársaim rendeltek, bár ők asszem 5 ezerért és tényleg teljesen ugyanúgy néz ki, csak ugye rosszabb minőségű.
2012. jún. 4. 11:42
 3/6 anonim válasza:
Én rendeltem onnan, kétszer is. Elsőre belefutottam egy csalóba, de egy rendőrségi feljelentéssel való fenyegetéstől szerencsére beijedt és visszautalta az árát. Következőre már olyantól rendeltem, akinek csak pozitív értékelései(t.szám lényeges) voltak és rendben meg is jött a cipő. Semmilyen eltérést nem találtam ez és az eredeti boltban árultak között. Egy éve megvan már, viszonylag sokat hordom és bírja a strapát. Amúgy ilyen cipőt vettem 7 ezerért : [link]
2012. jún. 4. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nevetséges, hogy ennek bárki is bedől. Nem mérhetetlen kapzsiságból árulják annyiért hanem mert tényleg jobb a minősége mint a 15$-os kínai sz@rnak.
2012. jún. 4. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Akinél több méretben van az hamisítvány. Viszont van olyan hogy valaki tényleg megunja, vagy kicsi rá és eladja. A nővérem így vett egy cipőt, nagyjából féláron, kb 6000ft-ért.
2012. jún. 5. 20:17
 6/6 smekker válasza:
Én a vateráról vettem eredetit de nem 4ezerért mert az egy nagy kamu és darabokra hullik!
2012. júl. 13. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!