Kínaiban találhatok?
Figyelt kérdés
Kínaiban találhatok fehér szűk szárú nadrágot? Kb mennyibe kerülnek?Egy alkalomra használnám ezért nem akarok sokat ki adni rá.2012. jún. 3. 19:36
2/5 A kérdező kommentje:
És kb. mennyibe kerülnek?
2012. jún. 3. 19:45
3/5 anonim válasza:
hát mikor utoljára voltam kínaiban, akkor eszméltem rá, hogy már ott se olyan olcsó minden, 3 ezer alatt inkább 4 ezer, tuti nem kapsz ilyet :/
4/5 anonim válasza:
Cosmosba menjél,ma láttam fehér nacit amit keresel,nem csőszárú de szűk! És le van árazva 2 ezer ft-ra 4 ezerről,és elég jól néz ki! Jó sok méret volt belőle,vettem is volna ha nem vagyok tele ilyen gatyóval:)
Győri vagyok,de nem hiszem hogy olyan nagy az eltérés kínálatból,egy próbát megér!
5/5 anonim válasza:
Egyetértek a harmadikkal, én is elborzadtam, mikor megláttam, hogy ma már a kínaikban is szinte ugyanannyiba kerülnek a cuccok, mint a plázákban...
amúgy 3-4 ezer körül találhatsz akármelyik kínaiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!