Szerintetek 2012/2013 telén divatosak lesznek még az ilyen táskák?
2012. jún. 2. 23:26
11/17 ZMHase válasza:
Ez idén sem volt divat!De jövöre még lehet!
12/17 anonim válasza:
Szia! Ha ennyire tetszik ne törődj a divattal! Ajánlom, hogy ne a Deichmannba vegyél, ugyanilyen van a Kínaiban is, csak sokkal olcsóbban és ott nem csak a téli szezonban kapható. Nagyobb Kínaiban biztos találsz, a minősége se rossz, én minden nap több kiló könyvet vittem a 2000-ért vett kínai táskámba és így is 2 évig bírta.(bírta volna tovább is, csak tényleg nehéz cuccokat cipeltem benne)
13/17 anonim válasza:
nem tökmindegy? ha tetszik,használd.
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem, de nem biztos. Nem tudom!
A neten olvasgassE4
15/17 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy divatosak voltak, mert pl a Deichmann is tele volt ilyen táskákkal, most pedig a Kenveloban van olyan táska, hogy az éleknél van egy kis szőr rajta, olyan mint a bárány bunda, de jól néz ki.
Aki azt írta, hogy soha nem viselné ezeket a táskákat elfogadom a véleményét, de nem ez volt a kérdés. A többieknek köszönöm a választ.
2012. júl. 25. 12:52
16/17 anonim válasza:
szerintem se divatos.. nem is volt, is lesz..
17/17 anonim válasza:
nyilván divatosak,ha kirakják őket. sztem az 1. néz ki a legjobban, amit linkeltél. hol lehet ilyet kapni? én is táskára vadászok. csak nekem fekete színű kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!